Yksityisyyssuojatiedote

Tietosuojalausunto ja suostumus tietojen käyttöön

Tietosuoja on luottamusasia, ja asiakkaidemme luottamus on meille tärkeää. Verkkosivustomme turvallisen käytön takaamiseksi noudatamme henkilötietojen käsittelyssä tarkkaan lakisääteisiä määräyksiä ja haluamme tällä julkaisulla tiedottaa tavastamme kerätä ja käyttää tällaisia tietoja. Jäljempänä olevassa tietosuojalausunnossamme selitämme, mitä tietoja keräämme käyttäjistämme ja mitä näistä tiedoista käsittelemme ja käytämme milläkin tavalla. Lisäksi selitämme, kenen puoleen asiakkaamme voivat kääntyä, mikäli heillä on kysyttävää asiaan liittyen.

1. Vastuullinen taho ja käyttäjän oikeudet

Sivuston käyttäjien henkilötietojen keräämisestä, käsittelemisestä ja käytöstä vastuullinen taho Saksan liittotasavallan tietosuojalain mukaisesti on fareastsidequalityoflifeplan.com.

Voit pyytää milloin tahansa maksutta tietoa itseäsi koskevista tiedoista, jotka olemme tallentaneet, ja oikeuksistasi oikaista, estää ja poistaa kyseisiä tietoja. Käänny tätä varten puoleemme käyttäen yllä mainittuja yhteystietoja.

Jos haluat esittää vastalauseen fareastsidequalityoflifeplan.com tavalle kerätä, käsitellä tai käyttää tietojasi tämän tietosuojalausunnon määritysten mukaan tai jos haluat kieltää yksittäisen toimenpiteen, voit lähettää vastalauseesi sähköpostitse, faksitse tai kirjeitse yllä mainittuja yhteystietoja käyttäen.

2. Henkilötietojen kerääminen, käsitteleminen ja käyttäminen

Henkilötiedot ovat tietoja tietyn tai määritettävissä olevan luonnollisen henkilön asioista tai henkilökohtaisista olosuhteista. Tähän kategoriaan luetaan esimerkiksi asiakkaan nimi, puhelinnumero, osoite sekä kaikki käyttötiedot, joita asiakas luovuttaa yrityksellemme rekisteröinnin ja asiakastilin avaamisen yhteydessä.

2.1 Asiakastili

Avaamme jokaiselle asiakkaallemme, joka rekisteröityy "Rekisteröidy nyt" -toiminnon avulla, oman asiakastilin, joka antaa salasanasuojatun suoran käyttömahdollisuuden käyttää tallentamiamme käyttötietoja. Kyseisen toiminnon avulla asiakas voi tarkastella mm. lopullisia, avoimia ja hiljattain lähettämiään tilauksia sekä hallita henkilötietojaan ja uutiskirjettä.

2.1.1 Asiakastilin avaaminen

Seuraavat tiedot ovat pakollisia rekisteröinnin yhteydessä asiakastilin avaamiseksi (pakolliset kentät):

- sähköpostiosoite

- salasana

- etunimi

- sukunimi

- sukupuoli

Laskutus- ja toimitusosoitteet on annettava vasta tilauksen tekemisen yhteydessä. Tarvitsemme tilauksia varten oikeat nimi- ja osoitetiedot sekä numerot. Tarvitsemme sähköpostiosoitteen, jotta voimme lähettää tilauksen saapumisen jälkeen ja tilauksen lähettämisen jälkeen vahvistuksen sekä yleisesti asiakkaan kanssa viestimiseen. Lisäksi käytämme sähköpostiosoitetta asiakkaan tunnistamiseen (käyttäjätunnuksena), kun tämä ilmoittautuu asiakastililleen.

2.2 Henkilötietojen kerääminen, käsitteleminen ja käyttäminen

Keräämme, tallennamme ja käsittelemme asiakkaidemme tietoja koko ostoprosessin ajan palveluidemme tarjoamiseksi, mahdollisten myöhempien takuutoimenpiteiden toteuttamiseksi, teknisen hallintaosaston ja omien markkinointitarkoitustemme vuoksi sekä rikosten ja petosten estämiseksi. Luovutamme henkilötietoja ulkopuolisille tahoille ainoastaan siinä tapauksessa, että laki sen sallii, esimerkiksi sopimuksen toteuttamis- tai markkinointitarkoituksessa, laskutuksen vuoksi tai jos asiakas on antanut siihen etukäteen suostumuksensa. Tilauksen toteuttamiseksi palkkaamamme ulkopuoliset palveluntarjoajat (esim. kuljetus- ja huolintayritykset sekä pankit) saavat meiltä tiedot, jotka ovat välttämättömiä tilauksen ja sopimuksen toteuttamiseksi. Palveluntarjoajamme saavat käyttää näin luovutettuja tietoja pelkästään tehtäviensä suorittamiseen.

3. Evästeet

Evästeiden hyväksyminen ei ole edellytys verkkosivustomme käyttämiseen. Haluamme kuitenkin korostaa, että verkkosivustollamme ja palveluissamme olevat toiminnot ovat rajoitettuja, jos evästeitä ei hyväksytä.

Mitä ovat evästeet?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat asiakkaan laitteen muistiin ja välittävät tietyt asetukset ja tiedot järjestelmäämme asiakkaan käyttämän selaimen avulla. Periaatteessa evästeitä on olemassa kahdenlaisia: nk. istuntoevästeitä, jotka katoavat, kun selain suljetaan, ja väliaikaisia ja pysyviä evästeitä, jotka tallentuvat tietokoneelle pitkäaikaisesti tai rajoittamattomaksi ajaksi. Tällaiset tallentuneet tiedostot auttavat meitä muokkaamaan verkkosivustojamme ja tarjouksiamme asiakkaalle sopiviksi ja helpottavat asiakkaan verkkosivuston käyttöä esimerkiksi siten, että tietyt tiedot säilyvät tallennettuina, jolloin niitä ei tarvitse syöttää jatkuvasti uudelleen.

Kerro muille tästä tuotteesta. 
Timberland Coltin Timberland Field Timberland Glancy Timberland Alderwood Timberland Mayliss Timberland Met Timberland Icon Timberland Renova Timberland FlyRoam Timberland Rip Timberland Discovery Timberland Grantly Timberland City Timberland Resistor Timberland Direct Timberland Somers Timberland Flume Timberland Britton Timberland PowerWelt Timberland Schazzberg Timberland Euro Timberland Bardstown Timberland Snow Timberland Plymouth
Suomi
Copyright © 2018 www.fareastsidequalityoflifeplan.com. Powered by timberland kengät